KIP TIKKA MASALA

Dit receptje heb ik gebaseerd op het recept van de Albert Heijn. Het is romig en gekruid en zonder pakjes en zakjes!

Ingrediënten (voor 2 personen):
-250-300 gram biologische kippendijfilet (of kipfilet)
-2 sjalotten
-1 teen knoflook
-400 gram biologische tomatenblokjes
-85 gram Griekse yoghurt 0% vet
-1 eetlepel Garam Masala van Jonnie Boer
-olijfolie
-peper en zout

tikka masala 1

Bereiding:
Schil de sjalotten en knoflook en snijd in kleine stukjes.
Snijd de kip in stukken.
Verhit de olijfolie in een wok en fruit de ui en knoflook.
Roerbak de kip en voeg eventueel peper en zout toe.
Als de kip bijna gaar is voeg je de tomatenblokjes toe en laat sudderen.
Roer de eetlepel garam masala door het mengsel en laat nog een paar minuten sudderen.
Voeg helemaal aan het eind de yoghurt toe.
Roer goed door en laat weer warm worden.
Lekker met rijst of naanbrood.
Smakelijk eten!