FEBRUARY 2017 FAVOURITES

Deze maand was een beetje mager wat betreft mijn favorieten dingen, het zijn er maar enkelen. Maar geen minder leuke favorieten naar mijn mening, ze staan niet voor niks in dit rijtje. Dit zijn mijn favorieten van februari 2017!

Bakkerskast of bakkerstrolley
Je ziet ze nu overal, met name op die mooie Instragramaccounts. Bakkerskasten of bakkerstrolleys. Vroeger werden ze gebruikt om ingrediënten en materialen snel te verplaatsen, maar nu worden ze ook gebruikt als meubels. Ze zijn echte eyecatchers. Ze kosten nogal wat. Mijn tip is om te kijken bij Xenos. Nog geen €80,- en het is toch een behoorlijke kast. Ik ben er super blij mee!
Bakkerskast

Sport
Sinds een week of 6 ben ik weer intensiever aan het sporten. Dat doe ik bij Medifit. Daar heb ik een sportschema, bestaande uit telkens 2 afwisselende lessen. Deze lessen bestaan uit krachttraining en cardio. Ik merk week na week dat ik snel vooruitgang boek. Telkens kan ik een oefening zwaarder doen en dat voelt goed! Ik voel me fitter en merk dat ik iets strakker aan het worden ben. De weegschaal is nog niet zo vriendelijk, maar ik ga ervan uit dat ik spieren kweek en daarom de getalletjes nog niet naar beneden gaan. Ik ben erg gemotiveerd en hoop dat nog lang te blijven.
Sport

Reisplannen maken
Het liefste maak ik reisplannen terwijl ik aan het reizen ben. Mijn laatste reis was afgelopen november-december naar IJsland. Nu ben ik alweer nieuwe plannen aan het maken. Ik vind het heerlijk om urenlang op internet te surfen naar nieuwe bestemmingen, hotels, steden en natuur. Een reisje Londen staat gepland en mijn zinnen zijn momenteel gezet op Singapore en Nieuw-Zeeland, maar eerst moet ik mijn reisspaarrekening spekken!
Singapore

Lana Del Rey
Ze heeft weer een nieuwe single uit: Love. Het nummer en de videoclip is weer echt Lana. Ik ben echt fan van haar. Waarschijnlijk komt er zeer binnenkort een nieuw album uit. Ik kan niet wachten. Hopelijk komt ze binnenkort een keer naar Nederland. Ondertussen luister ik weer heel veel naar Born to Die, Paradise, Ultraviolence en Honeymoon, haar vorige albums.
Lana del Rey