DIRTY GRANDPA

Dirty Grandpa 1

 

 

 

 

 

 

Genre: comedy
Director: Dan Mazer (o.a. I Give It a Year)
Acteurs: Robert De Niro, Zac Efron, Julianne Hough, Dermot Mulroney
Release: 18 februari 2016 in de bioscoop

Net voordat hij gaat trouwen, brengt de keurige Jason (Zac Efron) zijn opa Dick (Robert De Niro) naar Florida, maar daar is net Spring Break aan de gang. Zijn opa blijkt een beetje ‘viezer’ dan gedacht. Hij is van plan zijn kleinzoon mee te sleuren in zijn wilde plannen.

This is Jason. He’s a little worried about his grandpa

Dit is de derde sneak preview die ik dit jaar zag. Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om te gaan, omdat ik wist dat deze film ging komen. Een plaatje van Viagrapillen kwam voorbij en ik wist vrijwel meteen dat ‘Vieze Opa’ verwacht werd. Ik had nog niet van deze film gehoord, nog geen trailer gezien. Dus eerst maar de trailer bekeken en die beviel me niet zo goed. Nergens vond ik het erg grappig. Uiteindelijk ben ik toch gegaan, omdat ik wel zin had in een avondje bioscoop met wat vrienden, en…ik heb stiekem gelachen!
Natuurlijk is Robert De Niro altijd goed. In deze film speelt hij dan ook schaamteloos een vieze opa. De seksistische grappen en drugsgrappen vliegen je om de oren en die zijn lang niet altijd grappig. Maar het is vooral De Niro die grappig is in deze film. En Zac Efron viel me erg mee. Hij deed het absoluut niet slecht als de keurige Jason. Ik vond ze best een goed koppel, Efron en De Niro. Maar nee, ik zal geen fan van hem worden. Als je deze film niet gaat zien, dan mis je niks. Ga je de film wel zien, neem het dan niet te serieus.

??????????????????

De actuele score op IMDB: 5,9. Mijn score: 5,5.

De trailer:

Leave a Reply