ABOUT

Hey, leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Welkom!

To blog = to share, to connect, to create, to inspire…

Al een hele tijd kijk ik regelmatig op andere blogs om inspiratie op te doen. Ik lees graag over eten, boeken, reizen en andere onderwerpen en omdat ik regelmatig andere blogs bekijk, kwam het idee om zelf een blog te beginnen, so here it is!
Eigenlijk ben ik deze blog begonnen om mezelf een plezier te doen, omdat het mij ontzettend leuk lijkt om een blog bij te houden en te schrijven over onderwerpen die ik leuk vind, waar ik van houd, die mij inspireren, all things lovely…Kijkers, lezers, volgers en misschien hier en daar een geïnspireerd persoon zijn mooi meegenomen.

Mijn naam is Jolein en ik ben fulltime werkzaam als apothekersassistent. Tijdens de opleiding heb ik enige medische kennis opgedaan en daardoor ben ik meer gaan nadenken over de invloed dat voedsel heeft op ons lichaam en onze gezondheid. Langzaam aan ben ik er meer over gaan lezen (en leren) en ben ik gezonder (en bewuster) gaan eten. Daardoor ben ik al heel wat kilo’s kwijt! Ik voel me fitter, slaap beter dan ooit en heb bijna geen hoofdpijn en buikpijn meer, waar ik voorheen regelmatig last van had. Ik heb nog altijd licht overgewicht en hoop door nog meer te lezen/leren en te bloggen mijn doel te bereiken, het bereiken van een gezond gewicht. Maar af en toe moet er ook tijd zijn voor een sinner, zoals chocolade (of is chocolade toch een superfood?) of een guilty dessert. Mijn blog zal hier gedeeltelijk over gaan.

Daarnaast ga ik bloggen over mijn favoriete (kook)boeken, films en series, reizen en andere onderwerpen die mij interesseren en onderwerpen die met mijn werk te maken hebben, zodat ik hopelijk een nog betere apothekersassistent word. Mijn blog zou ook een fantastisch middel kunnen zijn om mijn camera’s weer meer te gaan gebruiken.

Enjoy reading my posts!

(Foto volgt)

 

2 Comments on ABOUT

  1. Rob
    november 11, 2015 at 11:20 pm (4 jaar ago)

    Ik vind het een goede film, maar vraag me ook af of hij zo eenzijdig is……

    Beantwoorden

Leave a Reply